Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Δεν είναι στραβός ο γιαλός!!! Εσείς στραβά αρμενίζετε!!!!

του Εμμανουήλ Ψαράκη*

«Σύντροφοι», μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

Όταν μάλιστα ο μαγαζάτορας δεν έχει ΛΟΓΟ δεν έχει μπέσα, δεν έχει ηθική, είναι απατεώνας, δυσκολεύουνε πολύ τα πράγματα.

Το δίκιο μας και την ψήφο μας στον Τσιπρανδρέου, τα χάσαμε οριστικά. Πέταξε το πουλάκι.

Άλλωστε γιατί να θέλει, με τους υπόλοιπους 299 να αλλάξουνε κάτι; Είναι βασιλικoβολεμένοι. Παίρνουνε 100.000 ευρώ το χρόνο cash, και άλλες 200.000 ευρώ σε παροχές (εκτός τα πουρμπουάρ -μίζες που τους δίνουν τα αφεντικά τους, καθώς είναι εγκάθετοι).

Δέστε τους πως από την διαγραφή του χρέους, δεσμεύονται τώρα για την αποπληρωμή ...
όλου του χρέους, και όλων των τοκογλύφων, ενώ το χρέος είναι ένα βαρέλι δίχως πάτο, υπονομεύοντας με αυτόν τον τρόπο για πάντα, το μέλλον των παιδιών μας και της πατρίδας μας.

Όπως ακριβώς και οι προηγούμενοι!!!

Δέστε τους πως παίρνουν τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων και του ΟΠΕΚΕΠΕ για να πληρώσουν, ένα παράνομο σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, χρέος.

Όπως ακριβώς και οι προηγούμενοι!!!

Δέστε πως και με τι θράσος ανακοίνωσε η Θεανώ Φωτίου ότι στα 4.800 ευρώ για τετραμελή οικογένεια, καθορίζει ο ΣΥΡΙΖΑ το όριο της φτώχιας.

Όπως ακριβώς και οι προηγούμενοι!!

Δέστε πως το προεκλογικό πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης μπήκε στην κατάψυξη.

Όπως ακριβώς και οι προηγούμενοι!!!

Δέστε πως άρχισε η Βαλαβάνη να μιλά για αύξηση Φ.Π.Α, για μη κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, για αύξηση των έμμεσων φόρων, για το πως απειλεί 3.500.000 εκ. Έλληνες (μέσα και εγώ!) ότι αν δεν μπούμε στη ρύθμιση των 100 δόσεων θα μπει μέσα στα σπίτια μας να τα πάρει (ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος).

Όπως ακριβώς και οι προηγούμενοι!!!

Δέστε πως οι πρώην εχθροί τους οι γερμανοτσολιάδες, οι δωσίλογοι, οι μερκελιστές, οι διαπλεκόμενοι κάθε μορφής και τα ΜΜΕ, έγιναν οι υποστηρικτές και οι σπόνσορές τους.

Όπως ακριβώς και οι προηγούμενοι!!!

Δέστε πως έβγαλαν πρόεδρο της Δημοκρατίας τον κατηγορούμενο (με δήλωση του ιδίου) για εσχάτη προδοσία, Παυλόπουλο, και μάλιστα μετά την αποτυχία τους με Καραμανλή και Αβραμόπουλο. Όλους τους Νενέκους.

Όπως ακριβώς και οι προηγούμενοι!!!
Δέστε πως τον πεντοζάλη που θα χόρευαν οι αγορές, τον χορεύουμε εμείς. Όχι με ζουρνά αλλά με βούρδουλα όπως στα καταναγκαστικά έργα.

Όπως ακριβώς και οι προηγούμενοι!!!

Δέστε πως το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας συνεχίζεται κανονικά (περιφερειακά αεροδρόμια, λιμάνια, πρώην Ελληνικό, αγωγοί φυσικού αέριου κ.τ.λ.).

Όπως ακριβώς και οι προηγούμενοι!!!

Δέστε πως δεν σταματά να δηλητηριάζει, το αριστερό ΑΡΣΕΝΙΚΟ στις Σκουριές, λεηλατώντας ταυτόχρονα και το αρχαίο δάσος. Συλλαμβάνουνε μάλιστα τους κατοίκους που διαμαρτύρονται.

Όπως ακριβώς και οι προηγούμενοι!!!

Δέστε πως συνεχίζουν προκλητικά να χρηματοδοτούν τα κόμματά τους, και πως συμπεριφερθήκανε με τα αυτοκίνητα της Βουλής κ.τ.λ.

Όπως ακριβώς και οι προηγούμενοι!!!

Δέστε πως μας κοροϊδεύουν με το κατοχικό δάνειο και τις Γερμανικές αποζημιώσεις, και μόλις φτάνουν στο διαταύτα, ξεκαθαρίζουν ότι μιλάνε μόνο για ηθική δικαίωση, ότι ΔΕΝ ζητάμε  χρηματική αποζημίωση. Αγνοούνε εντελώς να διεκδικήσουν την επιστροφή από τα Γερμανικά μουσεία των αρχαίων που κλάπηκαν στην προηγούμενη Γερμανική κατοχή από τα δικά μας μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους, αξίας 1,5 τρις ευρώ. Την ανηθικότητά τους, για τους μακελεμένους πατριώτες μας από το Δίστομο, που ενώ εκκρεμεί υπέρ τους τελεσίδικη δικαστική απόφαση, ο εγκάθετος πρωθυπουργός μας δεν αφήνει, την δικαιοσύνη και τα θύματα της θηριωδίας να εκτελέσουν την απόφαση αυτή, με κατάσχεση του Γκαίτε.

Όπως ακριβώς και οι προηγούμενοι!!!

Δέστε πως αδιαφορούνε για παιδεία - υγεία.

Όπως ακριβώς και οι προηγούμενοι.

Δέστε πως οι δήθεν ιδεολογίες, από τις πρώην  συνιστώσες εξαφανιστήκανε. Οι περισσότεροι βολευτήκανε με μια θέση στο δημόσιο, μαζί με συγγενείς, πρώην γκόμενες/οι, συμπέθεροι. Μόνο κάποιοι -λίγοι- απατεώνες της κουμμουνιστικής τάσεις του Σύριζα, φοβούμενοι το φτύσιμο και το γιουχάισμα του κόσμου, έγραψαν προ ημερών μανιφέστο που διαφωνούνε δήθεν σε όλα, και ρίχνουν όλες τις ευθύνες για το μακέλεμα του λαού στη κυβέρνηση. Σαν νανε αντιπολίτευση. Ζητούν μάλιστα βοήθεια ( από το Μανόλη, τη Ζωή, τη Σοφία, το Μιχάλη) για να τους σώσουν. Από την ξεφτίλα τους.

Όπως ακριβώς και οι προηγούμενοι!!

Δέστε πως ο καλλίτερός τους, ο τιμημένος για τα παλιά Μανόλης Γλέζος προσπαθώντας να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, δήλωνε προ ημερών ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μετεκλογικά το κρέας ψάρι, και ζήτησε συγνώμη για την συμβολή του στην εξαπάτηση του Λαού. Μέχρι εδώ καλά, συμφωνώ απόλυτα. Και επί της ευκαιρίας, ζητώ και εγώ συγνώμη από τους συνανθρώπους μου, γιατί άθελά μου ξεγέλασα πολλούς, μιλώντας τους ασταμάτητα -8 χρόνια- και για το ΣΥΡΙΖΑ. Όμως δυστυχώς, ο Μανόλης ο Γλέζος έκανε και δεύτερη δήλωση-κατάρα, όπου είπε να καταπιούνε την γλώσσα τους, όσοι τον έβαλαν στο στόμα τους και υπαινίχτηκαν ότι κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ, με την προαναφερθείσα δήλωση. Δηλαδή με την σειρά του, κάνει το κρέας ψάρι σε εμάς που συμφωνήσαμε απόλυτα με την πρώτη δήλωση του. Ομολογώ ότι η κατάρα του με τρελαίνει, καθώς ζω εκ θαύματος έχοντας επιβιώσει τέσσερις φορές από το να καταπιώ τη γλώσσα μου, και εξελίσσεται από τους μεγαλύτερους εφιάλτες μου. Όπως και η αχαριστία του καθώς και με το δικό μου αγώνα είναι ευρωβουλευτής και ακριβοπληρώνεται (ο Κατρούγκαλος είπε προχτές ότι αν ήθελε να κάνει λεφτά θα έμενε στην ευρωβουλή). Φανταστείτε εσείς πόσα παίρνουν cash χωρίς μάλιστα να έχει άλλο λόγο ύπαρξης στην ευρωβουλή, αφού δήλωσε ότι δεν έχει φτάσει ακόμα η ώρα να ζητήσουμε τις πολεμικές αποζημιώσεις. Έχω να του πω ότι όπως λένε και στο χωριό μου, το Γερμανομακελεμένο Σοκαρά, ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ.

Όπως ακριβώς και οι προηγούμενοι!!!

Αδέλφια δημοκράτες πατριώτες, είναι ηλίου φαεινότερο ότι οι ηγεσίες ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουν γίνει προ πολλού ηγετικά μέλη  της κοινοβουλευτικής ΣΠΕΙΡΑΣ των Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΛΑΟΣ-ΠΟΤΑΜΙ και των εφεδρειών τους Κ.Κ.Ε-Χ.Α. Δέστε όμως αδέλφια. Όλοι μαζί αυτοί οι Νενεκοβολεμένοι ΔΕΝ αντιπροσωπεύουνε στην πραγματικότητα πάνω από το 11% των Ελλήνων που ευνοούνται-κερδίζουνε από την κρίση. Είναι στο χέρι μας να κάνουμε αυτούς ζητιάνους (που τους αξίζει κιόλας), παρά να κάνουνε αυτοί εμάς, που είμαστε και οι πολλοί, και έχουμε και το δίκιο με το μέρος μας.

Υ.Γ.  Σήμερα μετά από όλα αυτά, η μεγαλύτερη για μένα βρισιά είναι, να με πούνε αριστερό.
Πτου, πτου, πτου.

Νιώθω ότι χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν.
Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.            
(Ν. Καζαντζάκης)

*Ο Μανώλης Ψαράκης είναι μέλος του ΕΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου