Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Ανακοίνωση Ε.Ν.Α - Ομαδική αγωγή 17 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 
Αθήνα, 18/12/2015
 Η Ε.Ν.Α ανακοινώνει ότι η ομαδική αγωγή για τα εκκαθαριστικά της εφορίας  που είχε συνταχθεί από τον δικηγόρο κ. Μ.Μαρινάκο και επρόκειτο να συζητηθεί ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών την 17η/12/2015, ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ για την 18η/02/2018.
Παρακαλούνται  οι ενάγοντες που δεν  ανταποκρίθηκαν μέχρι σήμερα στην  πρόσκληση της Ε.Ν.Α για αντικατάσταση των εντολών τους προς τον κ. Δικηγόρο κ. Ιωάννη Γκινοσάτη (όσοι δεν είχαν τον εξουσιοδοτήσει εξ’ αρχής) και εφόσον επιθυμούν να συνεχίσουν να συμπεριλαμβάνονται στην εν λόγω αγωγή, να δηλώσουν άμεσα ότι εξουσιοδοτούν τον δικηγόρο  κ. Ιωάννη Γκινοσάτη να χειριστεί περαιτέρω την υπόθεση και να παρασταθεί για λογαριασμό τους στη σχετική δίκη μέχρι αυτή να τελεσιδικήσει.
Επισυνάπτεται η δήλωση - εξουσιοδότηση προς τον κ. Ιωάννη Γκινοσάτη, που θα πρέπει να συμπληρωθεί και να αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση epamlaw@gmail.com,  ή, στο φαξ 215 53 58 900,  ή,  ταχυδρομικά ως εξής: Υπ' όψη Επιτροπής Νομικής Αλληλεγγύης Ε.ΠΑ.Μ., Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) 4, ΤΚ 17676 Καλλιθέα.
Το κείμενο της εξουσιοδότησης προς τον Δικηγόρο,  κ. Ι. Γκινοσάτη είναι:
                                                ΔΗΛΩΣΗ - ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ
 Ο/Η κάτωθι υπογεγραμμένος/η, (όνομα) (επίθετο) (πατρώνυμο), κάτοικος ...................., οδός ..............................ο/η οποίος/α περιλαμβάνομαι στους ενάγοντες της με αριθμό κατάθεσης 1514 /2013 αγωγής που εκκρεμεί ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και πρόκειται να συζητηθεί την 18η/ 02/ 2018 με την παρούσα μου εξουσιοδοτώ τον δικηγόρο Αθηνών Ιωάννη Α. Γκινοσάτη (ΑΜΔΣΑ 18464) να με εκπροσωπήσει και να ενεργήσει ως πληρεξούσιος δικηγόρος μου στη συγκεκριμένη υπόθεση και μέχρι αυτή να τελεσιδικήσει.
 Hμεροχρονολογία
 Ο/Η Δηλών/ούσα – Εξουσιοδοτών/ούσα
 Όνομα - υπογραφή
 Εκ της Γραμματείας Ε.Ν.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου