Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Τα θρασίμια του Σώρρα και όσοι κρύβονται πίσω από αυτούς

Οι παρακρατικοί του Σώρρα και όσοι κρύβονται πίσω από αυτούς, θεωρούν ότι με τις απειλές που εκτόξευσαν και τα ανώνυμα εγκληματικών προθέσεων τηλεφωνήματά τους, μπορούν να πτοήσουν αγωνιστές της Δημοκρατίας σαν τον σ. Φώτη Λεπίδα.
Όταν οι επίσημες αρχές είτε αδυνατούσαν, είτε  απέφευγαν, είτε συγκάλυπταν με την ανοχή τους, να πράξουν τα προβλεπόμενα από τους Νόμους απέναντι σε έναν απατεώνα που εκμεταλλεύεται ακόμη και τώρα την ευπιστία και την απελπισία εκατοντάδων συμπολιτών μας, ο συναγωνιστής Φ. Λεπίδας είχε το θάρρος, την παρρησία και το υψηλό αίσθημα καθήκοντος, να πράξει τα νόμιμα και να οδηγήσει τον απατεώνα στη δικαιοσύνη, για να προστατεύσει το κοινωνικό σύνολο!

Το Ε.ΠΑ.Μ. καταδικάζει και στηλιτεύει τις μαφιόζικες ενέργειες που έγιναν ενάντια στο μέλος του Εθνικού Συμβουλίου  του Μετώπου, δηλώνει την αλληλεγγύη του απέναντι στο συναγωνιστή Φ. Λεπίδα και αξιώνει από τις επίσημες αρχές να πράξουν το αυτονόητα και να λάβουν τα αναγκαία και απαραίτητα μέτρα για να διαφυλάξουν τη ίδια τη ζωή του και η υπόθεση Σώρρα να οδηγηθεί εκεί που οι Νόμοι προβλέπουν και το δίκαιο της Κοινωνίας απαιτεί.
Να συλλάβουν πριν απ’ όλα τους θρασύδειλους μαφιόζους και το αφεντικό τους!
28 Φεβρουαρίου 2018-02-28
Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου