Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Ξεφτιλίζουν κοινοβουλευτικές διαδικασίες και κοροϊδεύουν τον κόσμο! Απαλλαγή εδώ και τώρα από τον κυρίαρχο λαό!

Του Δημήτρη Κυπριώτη
Ο κ. Κυριάκος άστραψε και βρόντηξε στη Βουλή.! Τι δεν το ακούσατε;  Θα καταθέσει πρόταση δυσπιστίας για το Σκοπιανό!! Ναι αυτό θα κάνει, αλλά αφού πρώτα η Βουλή, δηλαδή η πλειοψηφία ΤΣΠΡΑ-ΚΑΜΕΝΟΥ, ψηφίσει το λεγόμενο και Μεσοπρόθεσμο.  
Δηλαδή μέτρα ΕΝΟΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. Για λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε εδώ: Άκυρα όλα τα μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις, επισημαίνει η Επιστημονική Επιτροπή της Βουλής

Τελικά τι έκανε ο Κυριάκος και οι λοιποί; Όπως φάνηκε από τη συζήτηση στη Βουλή, γνώριζαν πολύ καλά ότι το λεγόμενο και μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, αν και είναι ο θάνατος του συνόλου της περιουσίας της Ελλάδας και του Έλληνα, που οδηγεί στην απόλυτη ερημοποίηση της χώρας έναντι πινακίου φακής και την πλήρη εξαθλίωση του Έλληνα, προτίμησαν να μην σταματήσουν τη διαδικασία ψήφισης του μεσοπρόθεσμου, για να βάλει το θέμα της δυσπιστίας, αλλά αφού σιγουρευτεί για τη ψήφισή του, να φέρει τη δυσπιστία!!
Για μια τέτοια κυριολεκτικά απάτη της νοημοσύνης του Έλληνα μιλάμε. Σου λέει τώρα ο ξύπνιος ο Μητσοτάκης και η Φώφη και οι λοιποί. Άσε να ξεμπερδέψουμε μια και καλή με τους χαχόλους και μετά θα παλέψουμε δήθεν και πάλι  στα αλώνια, για μια συμφωνία  για το Σκοπιανό που είναι σίγουρο ο τι ο Τσίπρας έχει βρει τα ψηφαλάκια που του χρειάζονται και για αυτήν τη βρομοδουλειά.
Σήμερα προείχε να τελειώνει ο Τσίπρας με το τελείωμα της Ελλάδας, όπως ακριβώς του το επέβαλλαν.  Αύριο με της Μακεδονίας. Μετά το όλον το έλασσον! Όχι θα παίζει. Και η ξεδιαντροπιά μεγαλύτερη. Δήλωσε ο άθλιος σήμερα. «Να τελειώνουμε με τα τελευταία μέτρα για να βγούμε στο ξέφωτο τέλος Αυγούστου χωρίς μνημόνια»!! Ναι, αυτό ακριβώς είπε  ο ξεδιάντροπος.
Και το προχώρησε. « Για να μπορέσουμε να ασχοληθούμε από 21 Ιούνη με την ελάφρυνση του χρέους»!!, όταν οι πάντες του λένε κατάμουτρα, ότι το περισσότερο που θα μπορεί να του δώσουν για να «γλύψει», είναι μια παράταση αποπληρωμής και αυτό ο πανάθλιος το παρουσιάζει σαν ελάφρυνση!!
Και από κάτω οι λοιποί βουλευτές και αρχηγοί των άλλων κομμάτων, τι ακριβώς κάνουν; Φωνασκούν αλλά κάθονται αναπαυτικά στις πολυθρόνες τους, απολαμβάνοντες τα καλά της εξουσίας που τους παρέχει η ψήφος των Ελλήνων!! Και αντί να του πουν «τι λες βρε ψεύτη, τι λες βρε πολιτικέ απατεώνα(sic), αφού αλυσοδένεις τη χώρα, τι είναι αυτά που μας λες»;  και να σηκωθούν και να φύγουν και να παραιτηθούν, αν θέλουν πράγματι να σώσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Όλα τα άλλα είναι για να λένε.
Έτσι λοιπόν αφού έκαναν το καθήκον τους όλοι, και εξασφάλισαν τα συμφέροντα των δανειστών, είτε  ψήφισαν είτε  όχι, έρχονται τώρα να καθαρίσουν και το άλλο θέμα της Μακεδονίας. Θα πουν πολλά. Θα προτείνουν  περισσότερα, αλλά ο Τσίπρας στους έχει ήδη γραμμένους και έχει δώσει την μεγάλη του απάντηση. «Θα με κρίνει η ιστορία»» !! Ναι εκεί φθάσαμε,  ένας Τσίπρας να δηλώνει ότι θα τον κρίνει η ιστορία!!Ποιος λαός και κουραφέξαλα.
Καλά να πάθουμε , έτσι που τα κανονίσαμε, ως λαός εννοώ. Θέλουμε κάτι παραπάνω; Θέλουμε να γίνει η ανατροπή των πάντων; Θέλουμε να δούμε Τσίπρα και λοιπούς να τρέχουν να κρυφτούν σαν λαγοί σε κανένα λαγούμι; Τότε ας πάρουμε παιδιά, εγγόνια γιαγιάδες και παππούδες και την Παρασκευή το απόγευμα, με μια Ελληνική Σημαία μαζί μας,  να βρεθούμε όλοι μαζί  στο Σύνταγμα. Αλλά να βρεθούμε, όχι να αρχίσουμε τα likes και τελειώσαμε. Και φυσικά να ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ εκεί, μιας και ξημερώνει Σάββατο και δεν εργάζονται οι περισσότεροι.
Αν θέλουμε:  ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ! ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ . ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ! ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ; ΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ; ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ!
Ο Δημήτρης Κυπριώτης είναι στρατηγός ε.α. και Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου