Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Δελτίο Τύπου των καταστροφών στον Δήμο Μεγαρέων από τις πυρκαγιές

Η Τ.Ο Ε.ΠΑ.Μ. Μεγάρων, θέλει να εκφράσει τη λύπη της για την τραγική απώλεια της ζωής 80 συνανθρώπων με τον τόσο βάρβαρο τρόπο της πυρκαγιάς, αλλά και για την άδικη απώλεια της περιουσίας των συμπολιτών μας.
Με αυτόν τον τραγικό τρόπο, επιβεβαιώνεται μια από τις πολλές εγκληματικές ενέργειες που πηγάζουν από την εφαρμογή της λιτότητας, προς όφελος των δανειστών, που από την περασμένη άνοιξη μείωσε κατά 34 εκ. σε ανθρώπινο δυναμικό και σε μέσα, την δαπάνη για την πρόληψη των πυρκαγιών. Τόσο κοστολογείται η ζωή 80 και πλέον ανθρώπων.

Μεγάλη είναι η επιτυχία του Ευρώ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης των «απάτριδων γραφειοκρατών» και των τραπεζών, αφού κατάφερε να παραδώσει στην «αγορά ακοίμητων» δυο οικόπεδα γωνία, όπως είναι η Κινέττα και η Ραφήνα, ελεύθερα για οποιαδήποτε χρήση, πετυχαίνοντας έτσι καλύτερες τιμές, αφού βέβαια τα έχει απαλλάξει από τα ενοχλητικά παράσιτα που τα κατοικούσαν.
Τώρα τα διεθνή κοράκια, μπορούν με άνεση να διαθέσουν τα «οικόπεδα» αυτά προς «αξιοποίηση», είτε για τον ΒΩΞΙΤΗ, είτε για τις ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ, είτε για οικιστική επέκταση για την στέγαση των ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ή για ότι άλλο δώσει τα ποιο πολλά ΕΥΡΩ.
Η μεγάλη του επιτυχία φαίνεται επίσης και από τις δηλώσεις του δημάρχου Μεγαρέων κ. Γρηγόριο Σταμούλη περί «στρατηγού ανέμου» που κατάφερε, ο άτιμος, να περάσει την φωτιά πάνω από την μεγαλύτερη και ασφαλέστερη Αντιπυρική Ζώνη, που σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο είναι μια Εθνική Οδός, (πλάτος άνω των 60 μέτρων), απαλλάσσοντας έτσι από τις όποιες ευθύνες μπορεί να έχει η «ιδιωτική εταιρία» Ολυμπία οδός. Κατατάσσοντας έτσι και το τοπικό πολιτικό σύστημα σαν τον φυσικό προστάτη των μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων. Τόση μεγάλη είναι η επιτυχία.
Η μέγιστη όμως επιτυχία του Ευρώ-συστήματος είναι η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ και η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ των πολιτών που πηγάζει από τέτοιες τρομοκρατικές ενέργειες εν μέσω της ποιο άγριας κρίσης που έχει αντιμετωπίσει η πατρίδα μας. Ο λαός αισθάνεται απελπισμένος και απροστάτευτος, παρατημένος στο έλεος της βίας των «αγορών», που διψάνε για περισσότερο Ευρώ, για περισσότερη Ε.Ε.
Είναι πλέον φανερό ότι το Ε.ΠΑ.Μ., με την θέση του ότι η Πατρίδα μας βρίσκεται σε καθεστώς κατοχής ξένων δυνάμεων, αλλά και οι εμπεριστατωμένες αναλύσεις του προέδρου  του Ε.ΠΑ.Μ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ, για τον «Υβριδικό Πόλεμο» που έχει κηρυχτεί στην Ελλάδα μας από τους εκπροσώπους των τοκογλύφων, κάνουν αυτονόητες τις πράξεις του λαού μας για αντίσταση και ανατροπή του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος, μέσω μιας ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ κυβέρνησης από τον ίδιο τον λαό.
Ο χρόνος της οριστικής απώλειας του Έθνους μας πλησιάζει. Τώρα θα πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας αρχίζοντας από το τοπικό πολιτικό σύστημα που είναι αντιγραφή του κεντρικού και εκφράζει καθαρά τα μεγάλα συμφέροντα του κεφαλαίου και των αγορών.
Mέγαρα, 25 Ιουλίου 2018
Τ.Ο Ε.ΠΑ.Μ. Δήμου Μεγαρέων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου